Over onze relatie....

Software ontwikkelen is een kwestie van vertrouwen. U kunt niet als bij de koop van een auto even een proefrit maken.
Door de jarenlange ervaring met opdrachtgevers en zeker ook met eindgebruikers zal het vertrouwen er snel zijn en kunnen we samen mooie dingen maken....Bel me op en we maken een afspraak.

Luisteren

Software ontwikkelaars kunnen over het algemeen slecht luisteren. In hun enthousiasme maken ze vaak oplossingen, die op zich prima functioneren, maar niet is wat u bedoeld. Ook ik heb daar last van. Ik heb me daarom getraind in het luisteren en zal door vragen te stellen dicht bij uw
behoefte komen.  Maar ik vraag omgekeerd ook aan u om u open te stellen en u in te spannen om tot de kern te komen. Natuurlijk komen tijdens het proces zaken naar voren die we samen van te voren niet bedacht hebben. Het is daarom dat ik al heel snel een voorbeeld (zonder ingewikkelde codering) maak en dat aan u voorleg. Wanneer u dat ziet kunt u vrij snel zeggen of dit is wat u bedoeld.

Benaderbaar

Vaak hoor ik dat ik open en transparant communiceer. Dat heeft zeker ook te maken met 30 jaar ervaring als verkoper van softwaresystemen. En nu dus 12 jaar als ontwikkelaar. U zult merken dat ik open sta voor contacten met andere mensen en een gemakkelijke gesprekspartner ben, die geen drempel opwerpt in de sociale contacten. Of dat nu met een directeur is of met iemand van de werkvloer. Ik vindt mensen leuk.

Doen

Doen wat je beloofd is iets waar in de softwareontwikkeling het wel eens mis gaat. Zeker wanneer u met een verkoper spreekt. Woorden zoals: "Het zou moeten kunnen" en "We nemen het mee in de lijst" betekend niet altijd, dat het gedaan wordt. Ook ik heb belang bij duidelijkheid. Geen open einden dus in onze uitdaging. Spreek me daarom erop aan, wanneer u het iets anders ziet.

Innovatief

Het is fijn als alles voorspelbaar is. Dat het proces van ontwikkeling rustig voortrolt, en er geen onverwachte zaken zijn.  Niet teveel nieuwigheden, geen dingen die riskant zijn en geen onverwachte uitdagingen die opdoemen. Ok dat is ook wat ik wil, maar ik ga u zeker confronteren met uitdagingen, die intressant kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering. Ik hou van innovatieve ideen. Daag me uit...